Ворог виводить деякі підрозділи, які наступали на Вовчанськ – ЗСУ

Читать на русском
Деякі російські підрозділи, які наступали на Вовчанськ у Харківській області, виводять на доукомплектування через втрату боєздатності.
korrespondent.net

Деякі російські підрозділи, які наступали на Вовчанськ у Харківській області, виводять на доукомплектування через втрату боєздатності.

Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в етері телемарафону.

За його словами, виведення російських підрозділів також фіксують поблизу Липців та Тихого, там українські військові завдали окупантів великих втрат. Водночас ворог продовжує застосовувати керовані авіабомби та некеровані ракети проти населених пунктів області.

Сили оборони на цьому напрямку завдають росіянам втрат у живій силі та техніці — лише за минулу добу російська армія там втратила вбитими або пораненими 60 своїх військових.

«Це свідчить про те, що ворог на тому напрямку призупинив свої активні бойові дії, адже їх не проводилося за минулу добу і на ранок не було», – наголосив Волошин.

Нагадаємо, у напрямку селища Борова на Харківщині спостерігається збільшення кількості обстрілів росіян. Ворог знищує цивільну інфраструктуру. Тому в ОВА розглядають можливість евакуації сімей із дітьми.

Прикордонний Вовчанськ у Харківській області за останній місяць перетворився на суцільні руїни. Військові показали, як виглядає місто після жорстоких боїв.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: