Українські дрони атакували військову частину ГРУ в росії – ЗМІ

Читать на русском
У росії вранці два безпілотники атакували військову частину формувань особливого призначення ГРУ у селі Московське.
фото: U.S. Marine Corps

Сьогодні вранці у Ставропольському краї рф безпілотники атакували військову частину ГРУ. Попередньо, поранено одного військового.

Про це повідомляє Telegram-канал Astra.

Лише військові цілі: які об'єкти російського ОПК атакували дрониЯкі підприємства російського оборонно-промислового комплексу атакували дрони під час війни – на інфографіці.

За його даними, два безпілотники атакували в/ч 33443 формувань особливого призначення (Осназ) ГРУ у селі Московське. Один із дронів вибухнув, поранений розвідник. Про ступінь пошкодження частини наразі невідомо.

Глава регіону Володимир Володимиров заявив, «сьогодні вранці в селі Московському Ізобільненського округу впали два безпілотники. Інфраструктура не постраждала. Усі системи працюють у звичайному режимі».

У Міноборони рф ранкову атаку на військову частину не прокоментували.

Тільки заявили, що вночі засобами ППО нібито було знищено два дрони над територією Брянської області, один БПЛА над територією Бєлгородської області та один БПЛА над територією Тамбовської області.

Нагадаємо, раніше в рф заявили про атаку на завод і військову частину в Брянській області. До цього дрони атакували військову частину росіян у Волгоградській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: