У рф заявили, що безпілотник атакував нафтобазу у Тамбовській області

Читать на русском
Зранку 28 червня безпілотник нібито атакував нафтобазу в Тамбовській області росії. На місці трапилася пожежа.
glavcom.ua

Зранку 28 червня безпілотник нібито атакував нафтобазу в Тамбовській області росії. На місці трапилася пожежа.

Про це повідомив губернатор Тамбовської області Максим Єгоров.

Удар по «країні-бензоколонці»: які російські НПЗ та нафтобази атакували безпілотникиГеографія ударів безпілотниками по російських НПЗ та нафтобазах у 2024 році – на інфографіці.

Відомо, що атака на нафтобазу нібито відбулася о 4:35 ранку 28 червня. На місці події почалася пожежа.

«Сьогодні о 4.35 ранку у Мічуринському муніципальному окрузі Тамбовської області зафіксовано приліт БПЛА на нафтобазу. В результаті утворилося невелике загоряння. В цей час пожежа локалізована», – заявив губернатор.

За словами Єгорова, жертв немає. А в разі необхідності буде проведена евакуація місцевих жителів.

«Жертв немає. До найближчого населеного пункту – 3 км. У разі потреби буде проведено евакуацію мешканців. Для цього все готове. Ситуація під контролем», – додав він.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявляв, що станом на 24 червня українські дрони уразили понад 30 нафтопереробних заводів, терміналів та нафтобаз у росії. Відстань у 1500 кілометрів для них вже не проблема.

Також повідомляли, що внаслідок нещодавнього удару дрона-камікадзе по Бєлгородській області рф повністю згоріло місце базування російських солдатів. Окупаційні війська облаштували місце базування у будівлі школи у селі Мощене.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: