У Бєлгородській області знищили базу військових рф у будівлі школи – росЗМІ

Читать на русском
Внаслідок детонації дрона-камікадзе будівля навчального закладу, де облаштувалися російські військовослужбовці, та подальшої пожежі відомо про щонайменше одного загиблого солдата.
Колаж: 24 канал

Внаслідок нещодавнього удару дрона-камікадзе по Бєлгородській області рф повністю згоріло місце базування російських солдатів. Окупаційні війська облаштували місце базування у будівлі школи у селі Мощене.

Про це повідомляє російський Telegram-канал Astra.

Згідно з даними росЗМІ, внаслідок детонації дрона-камікадзе будівля навчального закладу, де облаштувалися російські військовослужбовці, та подальшої пожежі відомо про щонайменше одного загиблого солдата.

Уточнюється, що йдеться про покинуту школу у селі Мощене Яківлівського міського округу в Бєлгородській області, що розташоване за 25 кілометрів від кордону з Україною.

Про удар дрона вчора, 25 червня, повідомляв губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков у своєму Telegram. За його словами, у селі Мощене «внаслідок прильоту повністю згоріла будівля колишньої школи».

Зазначається, що цей учбовий заклад давно не функціонує за своїм призначенням.

«За даними джерел ASTRA, внаслідок детонації та подальшої пожежі загинув один військовослужбовець, ще один постраждав», - йдеться у публікації каналу.

Також росЗМІ повідомляють, що через «приліт» безпілотника, пожежу в будівлі та можливу подальшу детонацію була проведена евакуація з найближчих будинків 200 осіб.

Нагадаємо, у ніч на вівторок, 25 червня, у росії заявили про масовану атаку БпЛА на Бєлгород і Бєлгородський район.

Як відомо, у російському місті Шебекіно обрушився під'їзд багатоповерхового будинку. Окупанти стверджують, що перед цим місто обстрілювали.

А раніше на території Бєлгородської області впала чергова російська бомба ФАБ. Її знайшли неподалік села Караїчне.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: