Військові розповіли, де на Харківщині знищують залишки ворожих ДРГ

Читать на русском
Українські прикордонники відбили атаку російської ДРГ біля села Сотницький Козачок, але залишки групи причаїлися.
Генштаб ЗСУ

ЗСУ продовжують виявляти та знищувати залишки ворожої ДРГ, яка ще у червні зайшла в Сотницький Козачок Золочівської громади на Харківщині.

Про це повідомив речник ОТУ Харків Юрій Повх, пише Укрінформ.

На Харківщині розширили зону обов’язкової евакуації сімей з дітьмиНа Харківщині проведуть евакуацію сімей з дітьми із небезпечних для проживання населених пунктів Ізюмського, Богодухівського, Куп'янського, Чугуївського районів.

За його словами, вздовж лінії державного кордону ворог намагається створити додаткові точки напруги за допомогою тактики дій ДРГ.

«Одна з таких груп здійснила спробу заходу у населений пункт Сотницький Козачок, розташований безпосередньо на лінії державного кордону. У поточний момент підрозділи Сил оборони України продовжують заходи з виявлення та знищення залишків групи», – сказав Повх.

Спікер додав, що у зоні відповідальності ОТУ Харків російські окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на напрямках Вовчанська та Липців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські ДРГ змінюють тактику, щоб проникнути в глиб України. У травні прикордонники відбили атаку ворожої ДРГ у Вовчанську.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: