У ЗСУ оприлюднили мапу топ-10 рекордних за дальністю уражень цілей у рф

Читать на русском
За останні півроку Силам оборони України вдалося вразити багато об'єктів на території росії. Рекордним є удар по об'єкту в Орську.
Фото: biz.censor.net

За останні півроку Силам оборони України вдалося вразити багато об'єктів на території росії. Наразі рекордним є удар по ворожому об'єкту в Орську.

Відповідну інформацію було опубліковано Управлінням стратегічних комунікацій ЗСУ у Telegram.

За інформацією військових, окрім атаки на ціль в Орську (дальність – 1800 км) до першої трійки також увійшли удари по об'єктах у Салаваті (1500 км) та Єлабузі (1300 км).

«Місце запуску та відстань до об'єктів вказані умовно. СтратКом ЗСУ також не може стверджувати, що за кожним з ударів стоять саме Сили оборони України, а не партизани чи невдоволені своїм урядом росіяни», – зазначено у повідомленні.

Там також заявили, що ЗСУ постійно збільшує дальність та ефективність таких ударів, а дозвіл на використання західних систем розширить можливості щодо захисту України.

«Десятки глибинних ударів відбуваються системно протягом більше ніж півроку з застосуванням української зброї. Таким чином, використання зброї західних виробників не порушить будь-які додаткові уявні «червоні лінії», – зазначили у Страткомі.

Нагадаємо, що 4 липня дрони атакували пороховий завод у російському Тамбові. Крім того, нещодавно повідомлялося, що українські дрони атакували військову частину ГРУ у росії.

Раніше «Слово і діло» розповідало, які об'єкти російського ОПК атакували дрони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: