Росіяни заявили про атаку дронами на Краснодарський край

Читать на русском
У ніч на 5 липня невідомі безпілотники завдали удару по місту Приморсько-Ахтарськ у Краснодарському краї рф.
Фото: SHOT

У ніч на 5 липня невідомі дрони атакували місто Приморсько-Ахтарськ у Краснодарському краї, система ППО збила кілька безпілотників. Пошкоджено цивільні об'єкти.

Про це повідомляє у соцмережах видання SHOT.

ЗСУ вдарили по складу окупантів у Донецьку – ЗМІВвечері 3 липня в окупованому Донецьку пролунали вибухи. За словами місцевих жителів, українські військові вдарили по складу окупантів в Будьоновському районі.

«Місцеві жителі почули вибухи приблизно після 0:30, звук прольоту БПЛА та кілька гучних хлопків було чути в районі місцевої електропідстанції, після чого зникли світло та вода у деяких будинках. Також повідомляють, що внаслідок падіння одного з дронів ушкодження отримав 3-поверховий житловий будинок у мікрорайоні МСО», – йдеться у повідомленні.

Попередньо ніхто з мешканців не постраждав. На місці зараз працюють екстрені служби.

Станом на 2:55 стало відомо, що 6 людей постраждали внаслідок атаки на Приморсько-Ахтарськ. Серед них двоє дітей.

Губернатор області підтвердив інформацію SHOT про те, що було пошкоджено триповерховий багатоквартирний будинок. За його словами, мешканців будинку евакуювали, також підготовлено пункт тимчасового розміщення. Крім цього, порушено роботу енергопідстанції, яка живить значну частину міста, зараз тривають ремонтно-відновлювальні роботи.

Нагадаємо, у росії в ніч на середу, 3 липня, повідомили про атаку безекіпажних катерів на Новоросійськ. Ймовірно, флот країни-агресора атакували українські морські дрони.

А у результаті операції Головного управління розвідки Міністерства оборони України вранці 4 липня було уражено Тамбовський пороховий завод у місті Котовськ Тамбовської області рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: