Зеленський розповів, скільки авіабомб та ракет застосувала рф проти України цього тижня

Читать на русском
Тільки за цей тиждень росія застосувала понад 600 керованих авіаційних бомб, понад 60 дронів і майже 40 ракет різних типів.
Офіс президента

За цей тиждень російські військові випустили в бік території України понад 600 керованих авіаційних бомб та майже 40 ракет різних типів.

Про це йдеться у повідомленні українського президента Володимира Зеленського на сторінці у Telegram.

ГУР «осліпило» окупантів, знищивши на фронті ворожі комплекси для розвідкиРозвідники завдали серію успішних ударів по окупантах на фронті. Вони атакували пункт розміщення автомобільної техніки та комплекси спостереження та розвідки загарбників.

«Наші люди безперервно страждають від російського терору. Лише цього тижня росія застосувала понад 600 керованих авіаційних бомб, понад 60 «шахедів» і майже 40 ракет різних типів», - повідомив президент.

Згідно зі словами Зеленського, Україна ще більше зміцнила свій повітряний щит за цей тиждень.

«Дякуємо Німеччині та Сполученим Штатам! Українські Patriot ще краще покажуть себе в захисті від російського терору», - розповів керівник держави.

Водночас президент зазначив, що для того, щоб захистити всі українські міста і села, «щоб дійсно подолати російський терор», потрібно більше конкретних рішень.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 6 липня, окупаційні війська росії атакували Україну ударними безпілотниками типу «Shahed». Ворог застосував сумарно 27 дронів.

Напередодні стало відомо, що в Україну прибув третій зенітно-ракетний комплекс Patriot, який надала Німеччина. Він повинен посилити захист населення та інфраструктури країни від повітряних атак росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: