УЗ розширила перелік поїздів, на які доступне пріоритетне бронювання для військових

Читать на русском
Укрзалізниця розширює перелік поїздів, на які доступне пріоритетне бронювання для військовослужбовців при потребі термінових поїздок.
glavcom.ua

Укрзалізниця розширює перелік поїздів, на які доступне пріоритетне бронювання для військовослужбовців при потребі термінових поїздок.

Про це йдеться на сторінці компанії у Facebook.

УЗ підвищила вартість комплектів постільної білизни в плацкарті та купе на 60%Укрзалізниця ухвалила рішення вперше за п'ять років змінити вартість комплектів постільної білизни у пасажирських вагонах.

«Продовжуємо трансформувати внутрішні процеси, щоб забезпечити військовослужбовців Сил оборони України місцями в поїздах при потребі термінових поїздок», – йдеться у повідомленні.

Пріоритетне бронювання для військовослужбовців доступне через сервіс. Пріоритетне бронювання дозволить УЗ гарантовано покривати більшу частину потреби в квитках для термінових відряджень до прифронтових регіонів.

«А оскільки в пріоритеті у нас саме забезпечення термінових поїздок військовослужбовців, ми адаптуємо «горизонт» бронювання квитків: з 8 липня оформити заявку можна буде в період від 5 діб до рейсу – до безпосередньо дня відправки. Робимо це, щоб забезпечити тим, хто воює за нас зі зброєю в руках, можливість побачити близьких в дуже коротку відпустку чи вирішити термінові справи», – зазначили у дописі.

Відзначимо, що для планових поїздок (із горизонтом планування понад 5 діб) у застосунку є сервіс моніторингу квитків з автовикупом.

Нагадаємо, у травні Укрзалізниця запустила оновлений сайт для купівлі залізничних квитків. Поки що він працює в тестовому режимі. Перехід зі старого сайту буде поступовим.

Також повідомляли, що УЗ призначила додаткові поїзди з Києва до Одеси та Харкова через збільшення попиту на ці напрямки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: