У Києві кількість постраждалих перевищила 90, загиблих вже 20

Читать на русском
У Києві продовжує зростати кількість постраждалих та загиблих від двох ракетних атак російської армії. Поранених уже майже 100.
фото Нацполіція

У Києві за день кількість постраждалих від масованих атак росії різко зросла і зараз становить 96. Рятувальники повідомляють, що жертв вже 20.

Нові дані оприлюднив мер столиці Віталій Кличко та пресслужба ДСНС.

Україна скликає Радбез ООН через атаку на дитячу лікарню «Охматдит»Росіяни вдарили по дитячій лікарні Охматдит ракетою Х-101. Це було пряме влучання, а не падіння уламків через роботу ППО. Україна скликає Радбез ООН.

«Кількість постраждалих у Києві внаслідок сьогоднішньої атаки ворога продовжує збільшуватися. Наразі постраждали 96 людей, серед них - троє дітей. 52 поранених госпіталізували. Іншим - надали допомогу на місці», – написав він.

У лікарні «Охматдит» підтверджено загибель двох дорослих. Одна з них – молодий лікар медзакладу. У самій лікарні зараз 16 постраждалих. Сім з них – діти. 15 поранених госпіталізували.

За словами Кличка, двоє постраждалих з інших районів померли у лікарні.

Також, попередньо, 7 людей загинули у Дніпровському районі внаслідок падіння уламків на медичний центр. Там також є постраждалі. Пошкоджено будівлю медустанови, повідомив мер.

«Попередньо 7 загиблих та у бізнес-центрі в Солом'янському районі. Скрізь працюють екстрені служби. Інформація уточнюється та оновлюється», – додав Кличко.

За даними ДСНС, у Києві станом на 15:30 загинуло 20 людей, ще 61 - постраждали.

А всього в Україні, за останніми даними, внаслідок ворожої атаки загинула 31 людина, ще 125 постраждали.

У пресслужбі Нацполіції показали кількість постраждалих в областях.

Нагадаємо, росіяни сьогодні вранці атакували Київ, Дніпро та Кривий Ріг.

У Києві росіяни вдарили по дитячій лікарні Охматдит ракетою Х-101. Це було пряме влучання, а не падіння уламків через роботу ППО. Україна скликає Радбез ООН, заявив президент Володимир Зеленський.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: