Ракетна атака 8 липня: Зеленський назвав кількість загиблих та поранених

Читать на русском
Жертвами вчорашньої ракетної атаки стали 38 людей, серед них четверо дітей. Ще 190 дістали поранення, повідомив Зеленський.
Фото: AP

Внаслідок вчорашньої масованої ракетної атаки росії загинули 38 людей, серед них четверо дітей. Ще 190 людей отримали поранення.

Такі дані озвучив президент Володимир Зеленський.

Що відомо про дитячу лікарню «Охматдит», пошкоджену російським ракетним ударомНа інфографіці – що відомо про дитячу лікарню Охматдит, пошкоджену російським ракетним ударом.

У лікарнях Києва перебувають 64 особи, 28 госпіталізовані у Кривому Розі, 6 осіб – у Дніпрі.

З дитячої лікарні «Охматдит» усіх пацієнтів переведено до інших медичних закладів, зазначив Зеленський.

«В частині місць влучання ракет аварійно-рятувальні роботи не припинялися всю ніч. Залучено майже 400 рятувальників. Дякую всім, хто рятує та дбає про наших людей, усім, хто залучений, усім, хто допомагає. Ми продовжуємо нашу роботу для збільшення захисту наших міст і громад від російського терору. Будуть рішення. Світ має для цього необхідну силу. Також дякую всім лідерам, які підтримали нас та готують нові спільні кроки на захист життя від російського терору», – написав він.

Нагадаємо, у Головному управлінні розвідки обіцяли відповісти росії на масований удар по українських містах.

Сьогодні, 9 липня, відбудеться засідання Ради безпеки ООН через російський удар по «Охматдиту». Як ООН та союзники відреагували на атаку, читайте тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: