У Києві завершили аварійно-рятувальні роботи на місці ракетних ударів

Читать на русском
У Києві рятувальники завершили розбір завалів після ракетних ударів – 33 загиблих та 121 поранений.
Фото: РБК-Україна

У Києві на місці ракетних ударів завершили аварійно-рятувальні та відновлювальні роботи.

Про це повідомили у ДСНС.

Загалом внаслідок атаки 8 липня у столиці загинули 33 особи, зокрема п'ятеро дітей. Ще 121 особа постраждала, серед них десять дітей. 11 людей було врятовано.

У військовій адміністрації додали, що у лікарнях залишаються 38 потерпілих, шість з них – у важкому стані. Крім того, в дитячих лікарнях перебувають 6 дітей з лікарні «Охматдит», які постраждали від російської ракети.

Нагадаємо, росія вранці 8 липня завдала по Україні ракетних ударів – по Києву, Дніпру, Кривому Розі та Донецькій області. Сили протиповітряної оборони збили 30 із 38 російських ракет. За оцінками ЗМІ, ця атака коштувала Кремлю 250 млн доларів.

У столиці було зафіксовано пошкодження у семи районах міста – у Солом'янському, Дніпровському, Дарницькому, Святошинському, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському.

У Шевченківському районі зруйновано два поверхи токсикологічного корпусу лікарні «Охматдит», там розбір завалів завершили вчора – є загиблі та поранені. Крім того, у тому ж районі у багатоповерховому житловому будинку було зруйновано повністю один під'їзд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: