Російський дрон влучив у авто поліції на Донеччині, є загиблий

Читать на русском
Російський дрон вдарив по автомобілю поліції на Донеччині. Внаслідок атаки загинув 38-річний капітан поліції.
Фото: Iван Вигівський

У п'ятницю, 12 липня, російський дрон вдарив по автомобілю поліції на Донеччині. Внаслідок атаки загинув 38-річний співробітник поліції.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Національної поліції України Iван Вигівський.

«Кожного дня агресор «полює» на поліцейських, які є міцною ланкою Сил безпеки і оборони країни, допомагають людям, рятують та захищають, на жаль, часто ціною власного життя. Сьогодні поліцейська сімʼя зазнала непоправної втрати — під час виконання службових обовʼязків загинув ще один працівник», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок влучання російського дрона в службовий автомобіль отримав несумісні з життям травми поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Покровського районного управління, 38-річний капітан поліції Дмитро Петренко, який саме працював на своїй території.

«Службу Дмитро розпочав ще у 2006 році. Відданий своїй справі, добрий та щирий. Він допомагав людям до останнього дня. У Дмитра залишились дружина, донька та син, батьки», – повідомили у поліції.

Нагадаємо, окупаційні війська росії у п'ятницю, 12 липня, обстріляли три міста Донецької області – Мирноград, Костянтинівку та Лиман. Жертвами удару стали двоє людей, також відомо про 3 поранених.

Також сьогодні окупаційні війська росії завдали ударів безпілотниками по селу Одноробівці Золочівської громади Харківської області. Під обстріл потрапило пересувне відділення «Укрпошти». Інформація про постраждалих не надходила.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: