Рф обстріляла три райони Харківщини: є жертви та поранені

Читать на русском
На Харківщині росіяни вдарили по трьох районах, скидали авіабомби. За добу 3 загиблих, 13 постраждалих.
фото прокуратура

У Харківській області російські військові минулої доби обстріляли три райони, у тому числі з авіації – скидали ФАБ-1500, КАБ та авіабомбу УМПБ Д-30. Троє людей загинуло та 13 поранено.

Про це повідомив у п'ятницю голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Два місяці від початку нового наступу рф на Харківщині: яких втрат зазнали росіяниОрієнтовні втрати російської армії на Харківському напрямку за два місяці становлять понад 2930 окупантів.

За словами Синєгубова, під час обстрілу селища Білий Колодязь у Чугуївському районі горіло два багатоквартирні будинки та господарські будівлі. Постраждали 9 осіб: чоловіки 22, 38, 43, 44, 45, 64 та жінки 47, 63, 68 років. Загинули двоє чоловіків і одна жінка.

Також вчора під дар потрапило селище Борова в Ізюмському районі. В результаті обстрілу ФАБ-1500 горіли гараж та три легкові автомобілі. Зруйновано приватний будинок; пошкоджено 12 приватних будинків.

Внаслідок авіаційного удару постраждали чотири особи: двоє чоловіків віком 52 та 69 років, а також дві жінки 30 та 70 років. У всіх постраждалих – гостра реакція на стрес.

Також було обстріляно Харківський район, село Слатине. Внаслідок удару з РСЗВ пошкоджено три приватні будинки.

Нагадаємо, глава ОВА повідомляв про удар по Боровій. Також росія ввечері 11 липня атакувала Україну 5 ракетами повітряного базування типу Х-101 та запустила 19 дронів. ППО збила більшу частину цілей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: