До шпиталю у Севастополі за тиждень прибуло понад 400 поранених окупантів – партизани

Читать на русском
За даними партизанської розвідки, до шпиталю в тимчасово окупованому Севастополі за тиждень доставили понад 400 поранених російських військових.
Фото: АТЕШ

За тиждень до військового шпиталю у Севастополі прибуло понад 400 поранених військовослужбовців армії рф. Тяжкопоранених розподіляють по цивільним лікарням, а решту відправляють назад до підрозділів на «реабілітацію».

Про це повідомляє партизанський рух «АТЕШ».

За даними партизанів, у ході розвідки наш агент дістав інформацію від пораненого військовослужбовця рф, про кількість втрат на фронті. Солдат повідомив, що за тиждень у госпіталь прибули більш як 400 осіб.

Зазначається, що важких поранених приймають і розвозять по цивільним лікарням, а решту відправляють назад до підрозділів на «реабілітацію», де змушують ходити на бойові завдання.

«Рашистам сильно не вистачає особового складу через постійні «м'ясні штурми», які влаштовує командування ВС рф. Обурення серед російських військових зростає день у день, ​​і вони дедалі більше замислюються про те, заради чого вони воюють і чому до них таке скотське ставлення», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, нещодавно партизани провели розвідку заводу у Тюмені, де окупанти виробляють військові гелікоптери та літаки, зокрема, бомбардувальники.

А 6 липня стало відомо, що партизани фіксують збільшення російськими військами кількості оборонних позицій вздовж узбережжя тимчасово окупованого Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: