У Севастополі росіяни розгорнули нову систему ППО біля одного з пляжів – партизани

Читать на русском
У Криму росіяни встановили ЗРК Тор поблизу пляжу в Севастополі, незважаючи на недавню роботу ППО та падіння уламків також на пляж.
t.me/atesh_ua

В окупованому Криму російські військові розмістили власну установку ППО поблизу пляжу, знову ставлячи під загрозу місцеве населення.

Про це розповіли партизани з підпільного руху АТЕШ.

«АТЕШ зафіксували встановлення ЗРК Тор М2КМ у Севастополі. Цього разу рашисти обрали чергове «ідеальне» місце для розміщення свого зенітно-ракетного комплексу. Його розмістили прямо над пляжем, знову ставлячи під загрозу місцеве населення», – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, 23 червня в Міноборони рф заявили про атаку нібито «цивільної інфраструктури міста Севастополь поставленими США оперативно-тактичними ракетами ATACMS». При цьому в Міноборони рф також визнали, що жертви та постраждалі серед мирного населення були того ж дня в результаті роботи російської ППО. Уламки ракет впали у кількох районах Севастополя, зокрема на пляжі.

Після атаки на території Севастополя в окупованому Криму так звана влада ввела режим надзвичайної ситуації.

На нашій інфографіці можна подивитися, як часто Україна завдає ударів по російським військовим об'єктам в окупованому Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: