Окупанти запровадили у Севастополі «режим НС»

Читать на русском
На території окупованого Севастополя запроваджено режим надзвичайної ситуації після вчорашньої атаки.
Колаж: Главред, фото: скріншот, УНІАН

Після атаки на території Севастополя в окупованому Криму так звана влада ввела режим надзвичайної ситуації.

Про це повідомив так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв, якого цитують російські ЗМІ.

Удари по російській ППО в Криму: у ЗСУ прозвітували про втрати ворогаУ Криму за два місяці росіяни втратили понад десять дивізіонів ППО у модифікаціях С-300, С-350, С-400.

Повідомляється, що режим НС регіонального значення запроваджується до особливого розпорядження.

«Впровадити з 23.06.2024 та до особливого розпорядження на території міста Севастополя режим надзвичайної ситуації. Визнати ситуацію, що склалася на території міста Севастополя, надзвичайною ситуацією регіонального характеру», – сказано в «указі».

За даними Развожаєва, внаслідок атаки на Севастополь загинули четверо людей (зокрема двоє дітей), 151 звернувся за медичною допомогою, 82 госпіталізовані.

Зазначимо, у Міноборони рф заявили про атаку нібито «на цивільну інфраструктуру міста Севастополь поставленими США оперативно-тактичними ракетами ATACMS».

При цьому в Міноборони рф також визнали, що жертви серед мирного населення були в результаті роботи російської ППО. Уламки ракет впали у кількох районах Севастополя, зокрема на пляжі.

Нагадаємо, у неділю, 23 червня, у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Зокрема, їх чули у Севастополі та Балаклаві. Так званий губернатор Севастополя заявив, що над Чорним морем знищили п'ять повітряних цілей.

Увечері у Криму знову лунали вибухи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: