Буданов розповів про можливість руйнування Кримського моста ракетами ATACMS

Читать на русском
Згідно зі словами Буданова, якщо росіян на Кримському півострові відрізати від поповнення запасів те це дозволить змусити їх підкоритися.
Українська правда

Росія захопила Кримський півострів для того, щоб перетворити його на величезну військову базу і контролювати більшу частину південного узбережжя України. Однак, ракети великої дальності ATACMS можуть зрештою зруйнувати Кримський міст.

Про це заявив начальник ГУР МО України Кирило Буданов повідомляє в інтерв'ю The Philadelphia Inquirer.

Кримський міст: будівництво та руйнування «законної військової цілі №1»Україна планує нову атаку на Кримський міст, пишуть ЗМІ. На інфографіці – основні події за час його існування.

Згідно зі словами Буданова, якщо росіян на Кримському півострові відрізати від поповнення запасів те це дозволить змусити їх підкоритися.

Керівник української розвідки погодився з думкою колишнього командувача армією США в Європі Бена Ходжеса, щодо того, що це стане ключем до того, щоб змусити путіна захищатися.

«Я абсолютно поділяю думку генерала Ходжеса. Тож нам потрібно зробити все, щоб це реалізувати», - сказав Буданов.

При цьому, голова ГУР вважає, що ракети великої дальності ATACMS, які США передали в Україну, можуть зрештою зруйнувати Кримський міст. Згідно з його словами, ті, хто стверджує, що ATACMS недостатньо потужний, щоб виконувати цю роботу, помиляються.

«Вони повинні читати технічні посібники. Питання тільки в їх кількості, але, в принципі, ці ракети дозволять нам виконати таку місію», - підкреслив Буданов.

Нагадаємо, у ВМС пояснили, чому знизилася важливість знищення Кримського мосту.

Як відомо, у травні цього року ЗМІ повідомили про те, що росія більше не використовує Кримський міст для перевезення зброї.

Водночас речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш заявив, що наші фахівці вже знають, куди бити, щоб знищити Кримський міст, але для удару по об'єкту необхідно дочекатися вдалого моменту.

Британські розвідники проаналізували нові способи окупантів захистити Кримський міст.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: