У тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи: деталі

Читать на русском
У неділю, 23 червня, у тимчасово окупованому Криму пролунали гучні вибухи. Зокрема, їх чули у Севастополі та Балаклаві.
Getty Image

У неділю, 23 червня, у тимчасово окупованому Криму пролунали гучні вибухи. Зокрема, їх чули у Севастополі та Балаклаві.

Про це повідомляє Telegram-канал «Кримський вітер» та «губернатор» Севастополя Михайло Развожаєв.

Відомо, що місцеві канали писали про вибухи, що пролунали в районі Севастопольської та Козачої бухти. Також писали про вибухи в Балаклаві та Інкермані, а також зазначали про роботу російської ППО у районі Євпаторії та Сак.

Згодом так званий губернатор Севастополя заявив, що над Чорним морем знищили п'ять повітряних цілей. За його словами, уламки впали у прибережній зоні, внаслідок цього попередньо поранено декілька людей та виникли дві пожежі.

«У районі Учкуївки 12 осіб, включаючи 2 дітей, отримали осколкові поранення. У Любимівці за попередньою інформацією осколкові поранення отримали 2 особи. На території одного з ТСН на Північній стороні внаслідок падіння уламків невелике займання житлового будинку. У районі пансіонату Лазур горить ліс близько 150 м2. Пожежні розрахунки виїхали на місце», – йдеться у його дописі.

Нагадаємо, в окупованому Криму вранці 20 червня лунали вибухи на мисі Чауда. З цієї локації російські війська здійснюють пуски ударних дронів по Україні.

Також писали, що Сили оборони України вночі 30 травня успішно уразили ракетами ATACMS Керченську поромну переправу. Вона активно використовувалася ворогом для забезпечення свого угруповання військ у тимчасово окупованому Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: