Росіяни скинули авіабомбу на зупинку транспорту з людьми у Мирнограді, є загиблі

Читать на русском
Внаслідок російської атаки троє людей загинуло. Ще 9 осіб отримали поранення, серед них - дитина.
facebook.com/don.gunp

Війська країни-агресора влучили двома авіабомбами УМПБ Д-30СН по зупинці громадського транспорту та адмінбудівлі у Мирнограді Донецької області. Внаслідок російської атаки троє людей загинуло, а ще 9 отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції на сторінці у Telegram.

Згідно з даними правоохоронців, через вчорашні удари на місці загинули троє чоловіків, серед них - 42-річний водій автобуса. Повідомляється, що жінка 1983 року народження померла в лікарні.

При цьому серед поранених - 16-річний хлопець, а також ще восьмеро людей віком від 20 до 62 років.

Крім того, руйнувань зазнали вісім багатоквартирних і пʼять приватних будинків, чотири крамниці, дві адмінбудівлі та два заклади освіти, цивільний автомобіль.

На місці працювали вибухотехніки, парамедики, слідчо-оперативна група поліції, а також всі профільні служби. Правоохоронці задокументували наслідки атаки.

Нагадаємо, російські окупаційні війська двічі атакували енергетиків у Донецькій області сьогодні, 12 липня. Троє працівників поранені.

Також стало відомо, російські окупаційні війська вдарили по Білозерській громаді на Херсонщині в суботу, 13 липня. Внаслідок цього постраждали дві жінки 43 і 46 років.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: