Партизани розвідали слабкі місця заводу у рф, який ремонтує артсистеми

Читать на русском
Партизани провели розвідку російського заводу СІБМАШ у Тюмені. Він займається ремонтом артсистем.
t.me/atesh_ua

Партизани провели розвідку російського заводу «СІБМАШ» у Тюмені. Він займається ремонтом артсистем.

Про це повідомляє у Telegram-канал партизанський рух «Атеш».

У дописі йдеться, що агент партизанського руху вивчив стратегічно важливий завод та його слабкі місця.

Мова йде про підприємство «СІБМАШ» у Тюмені. Воно забезпечує виробництво, ремонт та відновлення ключових компонентів військової техніки, ракетних та артилерійських систем, займається оновленням систем управління та навігації.

«Через санкції, які прищепили до проблем імпорту високотехнологічних процесорів, виникли величезні проблеми з розвитком інерційних навігаційних систем», – пишуть партизани.

За їхніми словами, повне виведення заводу з ладу може скоротити обслуговування та виробництво комплектуючих для 1000 одиниць військової техніки росії щомісяця.

Також 13 липня стало відомо, що партизани вистежили місце розташування одного з підрозділів Головного розвідувального управління росії у Криму.

Крім цього, нещодавно агент «Атешу» зібрав дані про завод «Тюменські моторобудівники», яке є ключовим в російській військовій авіаційній промисловості. Завод, за даними партизанів, бере участь у розробці та виробництві військових гелікоптерів і літаків, включаючи винищувачі, бомбардувальники та транспортні літаки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: