Лукашенко планує поговорити з путіним про Україну

Читать на русском
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко планує найближчим часом обговорити з путіним ситуацію в Україні.
Фото: ТАСС

Самопроголошений лідер Білорусі Олександр Лукашенко планує найближчим часом обговорити з російським диктатором володимиром путіним «проблеми» з Україною.

Про це він сказав під час наради з військовими у суботу, 13 липня, передає БЕЛТА.

Лукашенко заявив, що Білорусь «не хоче воювати, але готується до війни»Лукашенко заявив, що Білорусь не хоче воювати і не хоче чужої землі, але готується до війни.

«Я думаю, ми найближчим часом з Путіним обговоримо ці проблеми і подумаємо, як ми діятимемо далі», – повідомив лідер Білорусі.

Він вважає, що в Україні достатньо «нормальних людей, особливо серед військових».

«Як би вони в Україні на нас косо не дивилися, як би вони нас не засуджували. Ну мало не ворогами називають. Ми не вороги для українців. Я вже багато разів казав. Це наші люди. Такі ж люди, як ми, як росіяни. Нам треба якнайшвидше домовлятися. Виявляється, можна домовитись. Але головне, треба розмовляти. Якщо немає діалогу, розмови – буде ескалація та гинутимуть люди», – заявив Лукашенко.

Нагадаємо, сьогодні Олександр Лукашенко доручив відвести білоруські війська від України, бо нібито напруженість на кордоні вдалося ліквідувати.

Також наприкінці червня Збройні сили Білорусі заявили, що ситуація на українському кордоні стає напруженою. Стверджувалося, що Україна нібито стягує до кордонів техніку та озброєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: