Трамп прокоментував замах та свій стан після нього

Читать на русском
Дональд Трамп прокоментував замах, який трапився під час його виступу у штаті Пенсильванія. Відомо, що він поранений у праве вухо та втратив багато крові.
Фото: Дональд Трамп

Кандидат у президенти США Дональд Трамп прокоментував замах, який сьогодні вчинили на нього під час мітингу у штаті Пенсильванія.

Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на заяву Трампа у соцмережі Truth Social.

Випадки вбивства лідерів держав та політичних рухівПрем'єр Словаччини Роберт Фіцо пережив замах. На інфографіці – випадки вбивств лідерів держав та рухів.

Трамп заявив, що поранений у верхню частину правого вуха і втратив багато крові.

«У мене вистрілили кулею, яка пробила верхню частину мого правого вуха. Я одразу зрозумів, що щось не так, бо почув свистячий звук, постріли, і одразу відчув, як куля пронизала шкіру. Почалася сильна кровотеча», - йдеться у повідомленні.

Трамп також подякував Секретній службі США та всім правоохоронним органам за швидку реакцію на стрілянину. Крім того, кандидат у президенти США також висловив співчуття сім'ям людини, яка була застрелена і вбита, і ще одній, яка отримала тяжкі поранення.

«Неймовірно, що таке може статися у нашій країні», - додає політик.

За словами Трампа, зловмисника, який відкрив вогонь, убито, але даних про нього поки немає.

Нагадаємо, 13 липня під час виступу кандидата в президенти США Дональда Трампа у Пенсильванії пролунали постріли. Повідомляється, що після низки пострілів Трамп упав на землю, коли виголошував промову.

Головний опонент Трампа у президентській гонці Джо Байден також прокоментував інцидент та заявив, що в Америці немає місця такому насильству.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: