Байден скоротив розрив із Трампом у ключових штатах – Bloomberg

Читать на русском
Чинний президент США Джо Байден скорочує розрив і відстає від республіканця Дональда Трампа лише на 2 відсотки у ключових штатах.
Фото CNN

Чинний президент США Джо Байден скорочує розрив і відстає від республіканця Дональда Трампа лише на 2% у ключових штатах.

Про це пише Bloomberg.

Потенційна заміна Байдена: кого з демократів називають можливим кандидатомВибори президента США Хто є можливим кандидатом від демократичної партії, крім Джо Байдена – на нашій інфографіці.

У виданні повідомляють, Байден попри те, що виборці дали низьку оцінку його виступу на дебатах, скорочує розрив і відстає від республіканця Дональда Трампа лише на 2% у ключових штатах. Це найменший розрив із початку опитування у жовтні минулого року.

Відтак, згідно з результатами опитування Bloomberg News/Morning Consult, Байден випереджає Трампа у Мічигані та Вісконсіні. Він знаходиться в межах статистичної похибки опитування в Аризоні, Джорджії, Неваді та Північній Кароліні та відстає найбільше у ключовому штаті Пенсільванія.

Нагадаємо, група громадських діячів, бізнесменів та великих спонсорів Демократичної партії США закликала Джо Байдена знятися з президентських виборів. Колективний лист був направлений вранці 5 липня в Білий дім.

Та Байден заявив, що не зніматиме свою кандидатуру з майбутніх президентських виборів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: