«Хотів почути їх думку щодо війни»: Зеленський прокоментував дебати Байдена і Трампа

Читать на русском
Зеленський особисто дивився перші дебати між Байденом та Трампом. Він зізнався, що не почув під час виступу кандидатів нічого нового.
Фото: Reuters

Президент Володимир Зеленський повідомив, що особисто дивився перші дебати між Джо Байденом та Дональдом Трампом, які пройшли у рамках президентської кампанії у США.

Заява на цю тему пролунала під час його інтерв'ю Bloomberg.

Потенційна заміна Байдена: кого з демократів називають можливим кандидатомВибори президента США Хто є можливим кандидатом від демократичної партії, крім Джо Байдена – на нашій інфографіці.

За словами Зеленського, під час дебатів він не почув нічого нового щодо війни в Україні.

«Я дивився ці дебати, щоб почути їхню думку щодо війни і щодо закінчення війни, і я нічого нового не почув. Але це говорить про те, що здебільшого вони були зосереджені на внутрішній політиці, і віддавали перевагу саме цим моментам», – сказав президент.

Зеленський при цьому зізнався, що хотів би, щоб чинний президент США більше допомагав Україні.

«Але є різні процеси і є різні моменти, і це залежить не тільки від Сполучених Штатів Америки, а й від лідерів у Європі», – додав він.

Нагадаємо, дебати між кандидатами відбулися увечері 27 червня (вранці 28 червня за київським часом). Видання The Economist назвало виступ Байдена найгіршим із усіх кандидатів в історії.

Незважаючи на слабкий виступ, Байден пообіцяв залишатись у президентських перегонах до самого кінця.

Дональд Трамп, у свою чергу, під час дебатів заявив, що зупинить війну між росією та Україною у разі його обрання президентом США ще до вступу на посаду. Зеленський відповів, що готовий зустрітися з Трампом, щоби почути його мирний план.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: