Родина Байдена хоче, щоб він продовжував участь у передвиборчих перегонах – ЗМІ

Читать на русском
Сім'я Джо Байдена переконує його продовжувати передвиборчі перегони, незважаючи на результати дебатів із Трампом.
Getty Images

Сім'я президента США Джо Байдена закликає його залишитися у передвиборчих перегонах та продовжувати боротьбу, незважаючи на провальні результати дебатів минулого тижня.

Про це повідомляє низка американських ЗМІ, зокрема The New York Times, CNN та Politico.

Потенційна заміна Байдена: кого з демократів називають можливим кандидатомВибори президента США Хто є можливим кандидатом від демократичної партії, крім Джо Байдена – на нашій інфографіці.

Родина Байдена, включаючи першу леді Джилл Байден, сина Гантера Байдена та їхніх онуків, зібралася в Кемп-Девіді в неділю і переконувала його продовжувати боротьбу за переобрання, розповіли радники.

При цьому члени сім'ї були «розчаровані» тим, як команда готувала президента до дебатів із Дональдом Трампом: обговорювалося, чи слід звільнити когось з головних радників та провести кадрові зміни у передвиборчому штабі.

Однак, як розповіли співрозмовники Politico, не очікується, що Байден дослухається до порад і когось звільнятиме.

Члени родини американського президента покладали провину за провальні дебати на співробітників штабу, у тому числі на старшу радницю Аніту Ланну, її чоловіка Боба Бауера (він виступу в ролі Трампа на репетиціях дебатів), а також Рона Клейна – колишнього керівника апарату, який проводив підготовку до дебатів.

У невдалому виступі Байдена його союзники також звинувачують застуду президента, гримерів (зробили президента «надто блідим»), його «надмірну підготовку» та модераторів CNN, які, на думку виборчого штабу, мали частіше перевіряти озвучені Трампом факти.

Нагадаємо, представник передвиборчого штабу Джо Байдена заявив, що той не виходитиме з передвиборчих перегонів, незважаючи на результати дебатів. Президент також виступав перед донорами своєї кампанії та запевнив, що продовжує боротьбу.

Проте, за інформацією ЗМІ, представники Демократичної партії обговорюють заміну Джо Байдена у виборчому списку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: