Демократи можуть на місяць раніше висунути Байдена кандидатом у президенти США – Bloomberg

Читать на русском
Демократична партія США може вже 21 липня офіційно висунути Джо Байдена своїм кандидатом у президенти. Це на місяць раніше, ніж планувалося.
Anadolu via Getty Images

Національний комітет Демократичної партії розглядає можливість офіційного висування Джо Байдена як кандидата у президенти США вже 21 липня. Це потрібно, щоб покласти край внутрішньопартійним розмовам про його заміну після невдалих дебатів.

Про це із посиланням на джерела повідомляє Bloomberg.

Потенційна заміна Байдена: кого з демократів називають можливим кандидатомВибори президента США Хто є можливим кандидатом від демократичної партії, крім Джо Байдена – на нашій інфографіці.

Раніше демократи планували офіційно висунути Байдена на партійному з'їзді 19 серпня.

Дата 21 липня настане за 10 днів після винесення Дональду Трампу вироку за злочин, пов'язаний зі спробою приховати виплати за мовчання порно-акторці. І це станеться лише через три дні після того, як Трамп має прийняти номінацію своєї партії на з'їзді республіканців у Мілуокі.

Нагадаємо, дебати Джо Байдена та Дональда Трампа відбулися 27 червня. Видання The Economist вважає, що промова чинного президента США, можливо, була найгіршою в сучасній історії дебатів у країні.

За інформацією ЗМІ, представники та прихильники Демократичної партії почали обговорювати заміну Байдену у виборчому списку.

Представник передвиборчого штабу Байдена заявив, що той не виходитиме з перегонів, незважаючи на результати дебатів. Президент також виступав перед донорами своєї кампанії та запевнив, що продовжує боротьбу.

Сім'я американського президента, як писали ЗМІ, переконувала його продовжувати боротьбу за посаду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: