Байден заявив, що не зніме свою кандидатуру з виборів

Читать на русском
Чинний президент США Байден заявив, що не зніматиме своєї кандидатури з майбутніх президентських виборів.
Фото: Reuters

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що не зніматиме свою кандидатуру з майбутніх президентських виборів.

Про це він сказав під час свого виступу перед виборцями.

Потенційна заміна Байдена: кого з демократів називають можливим кандидатомВибори президента США Хто є можливим кандидатом від демократичної партії, крім Джо Байдена – на нашій інфографіці.

«Я балотуюся і збираюся знову перемогти», - заявив Джо Байден під час виступу.

Він звернувся до виборців і заявив, що став їх кандидатом і вони не побачать нікого іншого.

«Ви проголосували за мене, щоб я став вашим кандидатом. Нікого іншого. Вони намагаються виштовхнути мене з перегонів. Дозвольте мені сказати це настільки чітко, наскільки це можливо: я залишаюся в перегонах», - сказав чинний президент США.

Нагадаємо, група громадських діячів, бізнесменів та великих спонсорів Демократичної партії США закликала Джо Байдена знятися з президентських виборів. Колективний лист був направлений вранці 5 липня в Білий дім.

Крім того, президент України Володимир Зеленський повідомив, що особисто дивився перші дебати між Джо Байденом та Дональдом Трампом, які пройшли у рамках президентської кампанії у США. За словами Зеленського, під час дебатів він не почув нічого нового щодо війни в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: