В окупованому Криму спалахнули масштабні пожежі – подробиці

Читать на русском
В управлінні МНС країни-агресора заявили про нібито загоряння сухої рослинності у Коктебелі й Сімферопольському районі.
Ілюстративне фотоGetty Images

В понеділок, 15 липня, в тимчасово окупованому Криму спалахнули масштабні пожежі в Коктебелі та Сімферопольському районі.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

Як часто Україна завдає ударів по російських військових об'єктах в окупованому КримуЗ якою регулярністю відбуваються атаки на військові об'єкти росіян в окупованому Криму – на інфографіці.

Зазначається, що в російському управлінні МНС заявили про «загоряння сухої рослинності у Коктебелі й Сімферопольському районі».

Як йдеться у повідомленні російського відомства, пожежа на площі у 5 га зафіксована у районі села Урожайне, а в районі садового некомерційного товариства «Дружба» начебто горів сухостій площею 15 га.

Згідно з даними МНС країни-агресора, для гасіння пожежі вже залучені понад 150 фахівців та 25 одиниць техніки, зокрема вертоліт Мі-8.

Водночас так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що «в районі села Вишневе також сталась пожежа - там горить трава та сухі кущі».

Нагадаємо, під час атаки на окупований Крим уночі 15 липня були прильоти по військовій частині росіян у районі мису Фіолент.

Як відомо, росіяни вивели з окупованого Криму всі сторожові кораблі Чорноморського флоту. Сьогодні помічено вихід останнього судна.

З інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися, як часто Україна завдає ударів по російських військових об'єктах на півострові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: