Суд арештував телефон довіреної особи заступника прокурора Кіровоградщини

Читать на русском
Антикорупційний суд підтримав прохання прокурора САП про арешт мобільного телефону одного з фігурантів справи.
фото: kir.gp.gov.ua

Вищий антикорупційний суд наклав арешт на мобільний телефон довіреної особи першого заступника керівника Кіровоградської обласної прокуратури Юрія Ковальова у справі про хабарництво.

Таке рішення 3 липня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Як відомо, детективи НАБУ провели обшук в кабінеті та в житлі Ковальова, а також інших фігурантів справи. Зокрема, слідчі дії проводили у його довіреної особи. Слідство припускає, що Ковальов міг отримати неправомірну вигоду за посередництва своєї довіреної особи. Йшлося про 13500 доларів. На телефоні довіреної особи заступника керівника прокуратури Кіровоградщини знайшли листування щодо обставин справи. Тому телефон вилучили і на нього наклали арешт.

«Клопотання прокурора САП - задовольнити. Накласти арешт на майно (з тимчасовим позбавленням власника (володільця) права на відчуження, розпорядження та користування), а саме: на мобільний телефон iPhone 12 Pro Max», – ідеться в рішенні.

Нагадаємо, НАБУ проводило обшук у члена правління НАК «Нафтогаз України» і директора АТ «Укргазвидобування». Також детективи здійснили слідчі дії у слідчого Національної поліції та прокурора Спеціалізованої екологічної прокуратури Офісу генерального прокурора.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: