Місто в Сумській області запроваджує графіки подачі води

Читать на русском
У Конотопі на Сумщині 17 липня у тестовому режимі, а з 18 липня на постійній основі воду подаватимуть по годинам.
ceiengineers.com

У Конотопі Сумської області запроваджують графіки подачі води через відключення світла. Сьогодні перший тестовий день.

Про це повідомив мер Артем Семеніхін у Facebook у середу, 17 липня.

В Укренерго повідомили, як діятимуть графіки відключень світла 17 липняУ середу, 17 липня, графіки стабілізаційних відключень світла будуть застосовувати протягом доби. Найбільший дефіцит очікується з 17:00 до 22:00.

За його словами, через відключення електроенергії воду в мікрорайонах Жилмасив, КВРЗ та селі Підлипне подаватимуть лише вранці та ввечері.

«У зв'язку з тим, що зараз фактично немає електропостачання у нашому місті, у двох мікрорайонах та в селі Підлипному зараз практично відсутнє водопостачання... Сьогодні у тестовому режимі, а завтра на постійній основі воду подають з 6:00 до 10:00 та з 16:00 до 22:00», – написав Семеніхін.

Воду подаватимуть за допомогою генераторів. Мер зазначив, що подача води генераторами дорого обійдеться, тому міська влада вирішила відмовитися від ремонту колекторів та водопроводу для забезпечення мешканців водою у спеку.

Нагадаємо, цього тижня споживання електроенергії через спеку досягло максимуму. Але Міненерго та Енергоатом повідомили, що ситуація зі світлом має покращитись – після ремонту підключено енергоблок-тисячник.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: