У планах зустріч із прем'єром та королем: Зеленський прибув до Британії

Читать на русском
Зеленський сьогодні перебуває з візитом у Британії. Він візьме участь у саміті Європейської політичної спільноти, зустрінеться з королем Чарльзом та прем'єром Стармером.
Zelenskiy / Official

Президент Володимир Зеленський сьогодні, 18 липня, прибув із візитом до Великої Британії для участі у саміті Європейської політичної спільноти.

Про програму свого візиту Зеленський написав у Telegram.

Зеленський зустрівся з королем Чарльзом – відеоВолодимир Зеленський зустрівся у Букінгемському палаці з королем Чарльзом ІІІ. Це перша зустріч українського президента із монархом.

Президент планує зустрітися з королем Чарльзом ІІІ, прем'єр-міністром Кіром Стармером, чиновниками, керівниками оборонних компаній.

«Підпишемо міжурядову угоду про підтримку українського ОПК, обговоримо майбутню оборонну співпрацю та розширення наших можливостей захисту. З перших днів повномасштабного вторгнення Велика Британія була на крок попереду в рішучості щодо підтримки України. Саме така рішучість потрібна, щоб зупинити російський терор», – зазначив він.

Нагадаємо, нещодавно Зеленський говорив телефоном з Кіром Стармером. Новий прем'єр Британії запевнив у підтримці України.

Зеленський також анонсував 100-річну угоду із Великою Британією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: