Українські прикордонники знищили ворожий танк та БМП на Харківщині – відео

Читать на русском
Українські прикордонники успішно відпрацювали по ворожих об'єктах. Нашими воїнами знищено ворожий танк та бойову машину.
Фото: ДПСУ

Українські прикордонники вкотре успішно атакували позиції ворога в Харківській області. Влучним ударом вдалося знищити танк та бойову машину окупантів.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

«Переміщення ворожої броньованої техніки виявили аеророзвідники Харківського прикордонного загону. Оператори FPV-дронів, а саме підрозділу «Quick Death», відпрацювали чітко й точно та знищили «жирні» цілі. Прикордонники влучили у ворожий танк, який намагався сховатися в темряві від повітряних асів. Він зайнявся й створив епічне відео детонації свого боєкомплекта», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що окрім танка, під гарячу руку прикордонників потрапила й ворожа бойова машина піхоти, яка супроводжувала панцерник. Оператори FPV-дронів знищили і її, закріпивши свій успіх.

Прикордонники знищили ворожий танк та бмп на Харківському напрямкуПрикордонники знищили ворожий танк та бмп на Харківському напрямку

Нагадаємо, українські військові вночі 16 липня уразили російський комплекс С-300 у тимчасово окупованій частині Донецької області. Підтверджено ураження станції радіолокації та пускових установок противника.

А 13 липня бійці Третьої штурмової бригади знищили наглядовий пункт окупантів у Харківській області. Для цього вони використали дрон-гексакоптер.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: