Британська розвідка проаналізувала просування ворога у Донецькій області

Читать на русском
Росія продовжує проводити наступальні операції на кількох ділянках фронту в Донецькій області. Ворог просувається до Покровська і Нью-Йорка.
Getty Image

Росія продовжує проводити наступальні операції на кількох ділянках фронту в Донецькій області. Ворог просувається до Покровська і Нью-Йорка.

Як повідомляє британська розвідка.

За їхніми даними, Авдіївський та Покровський напрямки залишаються основним місцем, де війська рф зосереджують свої зусилля. Відтак там спостерігають найвищу оперативна активність ворога впродовж останнього місяця.

Російські війська продовжують захоплювати територію на північ і захід від міста Очеретине, просуваючись у напрямку міста Покровськ. В районі Авдіївка - Покровськ ворог здійснив незначне просування до міста Нью-Йорк. Натомість поблизу міста Часів Яр значних змін не відбулося.

Розвідники додають, що основні російські піхотні атаки за останні кілька днів зазнали поразки.

«Російські сили діють переважно розрізненими невеликими підрозділами без бронетехніки. Війська рф в цьому районі, ймовірно, беруть тактичну паузу, проводячи пробні атаки і розвідувальну діяльність», – зазначають у дописі.

Нагадаємо, українські військові за минулу добу, 19 липня, ліквідували 990 окупантів, а також знищили літак, РСЗВ і 7 танків.

Також писали, що українські прикордонники завдали удару по позиціях ворога на Запорізькому напрямку. Крім цього, вдалося знищити вогневу точку окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: