У КМДА прийшли з обшуками через трагедію на канатній дорозі

Читать на русском
Смерть на канатній дорозі у Києві. Прокуратура вилучила речові докази та записи камер відеоспостереження, а у департаменті КМДА відбуваються обшуки.
фото Нацполіція

Співробітники поліції проводять обшуки у Департаменті економіки та інвестицій Києва у зв'язку із загибеллю людини на канатній дорозі через Дніпро.

Про це повідомила пресслужба КМДА у понеділок, 22 липня.

Обрив атракціону у Києві: у річці знайшли тіло загиблого хлопцяЗ Дніпра дістали тіло хлопця, який загинув після обриву троса канатної дороги біля пішохідного мосту.

Під час обшуків планується вилучення оригіналів документів, пов’язаних з проведенням інвестиційного конкурсу з облаштування атракціону «Канатна переправа через річку Дніпро від Арки дружби народів до Труханового острова».

У КМДА запевняють, що департамент сприяє слідчим.

Тим часом київська прокуратура вилучила речові докази та запис камер відеоспостереження на атракціоні.

«Наразі правоохоронці вже вилучили частину відеозаписів з камер, встановлених на атракціоні, а також речові докази», – повідомили у пресслужбі.

Прокуратура також просить свідків аварії на канатній дорозі надати фото та відеоматеріали органам досудового розслідування.

Нагадаємо, 21 липня у Києві обірвався трос на канатній дорозі через Дніпро. 20-річний хлопець упав у річку. Лише сьогодні рятувальникам вдалося знайти його тіло. Його спрямують на експертизу.

Слідчі розслідують трагедію за двома статтями ККУ, серед яких – службова недбалість, що спричинила загибель людини. Винуватцям загрожує до 8 років ув'язнення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: