Українців попросили повідомляти про російські склади з пальним на окупованих територіях

Читать на русском
Сили оборони України шукають інформацію про склади з пальним, паливозаправники окупантів та маршрути, якими вони пересуваються.
Ілюстративне фото / Telegram: InformNapalm

Сили оборони України шукають інформацію про склади з пальним, паливозаправники окупантів та маршрути, якими вони пересуваються.

Про це повідомив голова Мінцифри Михайло Федоров у своєму Telegram-каналі.

Військовим рф заборонили спілкуватися з жителями окупованих територій – деталі від ЦНСОкупанти заборонили російським військовим розмовляти з мешканцями тимчасово окупованих територій України, повідомили у ЦНС.

Він закликав українців, які перебувають в окупації, надсилати інформацію про місцезнаходження ворожих об'єктів до Telegram-боту «єВорог».

«Паливо – це «кров» для техніки. Якщо знищити склади та паливозаправники, росіяни не зможуть пересуватися між позиціями та швидко вести наступальні дії», – написав Федоров.

Міністр також зазначив, що українці скористалися чат-ботом «єВорог» вже 615 тисяч разів. Водночас він закликав надсилати інформацію лише в тому випадку, якщо громадянин упевнений у власній безпеці.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що росіяни на ТОТ погрожують депортацією українцям, які не отримають паспорт росії.

Крім того, росіяни заборонили в'їзд до 15-кілометрової зони поблизу Дніпра на тимчасово окупованих територіях Херсонщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: