У ЗСУ підтвердили удар по російському порту «Кавказ» та розповіли про наслідки

Читать на русском
Українські військові вранці 23 липня атакували російський порт Кавказ у Краснодарському краї. Під удар потрапив ворожий пором Славянин.
Фото: ТАСС

Українські військові вранці 23 липня атакували російський порт «Кавказ» у Краснодарському краї. Під удар потрапив ворожий пором «Славянин».

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ у Telegram.

Лише військові цілі: які об'єкти російського ОПК атакували дрониЯкі підприємства російського оборонно-промислового комплексу атакували дрони під час війни – на інфографіці.

Атаку було здійснено угрупуванням сил і засобів Військово-Морських Сил ЗСУ. В результаті пором отримав «суттєві пошкодження».

«Окупанти використовували цей паром для перевезення залізничних вагонів, автотранспорту та контейнерів у військових цілях. «Славянин» - третій і останній залізничний паром, який рф мали у зазначеному регіоні», – розповіли в Генштабі.

У Генштабі також пообіцяли й надалі знищувати ворога, його техніку та військову інфраструктуру.

Нагадаємо, цієї ночі окупанти також скаржилися на атаку безпілотників на окупований Крим.

А до цього морські та повітряні дрони СБУ атакували російську базу на озері Донузлав в окупованому Криму. Пошкоджено штаб, склад боєприпасів, електропідстанцію. Журналісти опублікували супутникові знімки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: