У Москві підірвали авто з топовим російським військовим – фото, відео

Читать на русском
Автомобіль Toyota Land Cruiser було підірвано на півночі Москви під житловим будинком. У нього в цей момент сідав заступник начальника радіоцентру військової частини рф супутникового зв'язку.
Фото: Astra

Вранці 24 липня у Москві підірвали автомобіль заступника начальника радіоцентру військової частини супутникового зв'язку (ПДРЦ в/ч 33790) Андрія Торгашева.

Про це повідомив російський Telegram-канал Astra.

Відомо, що вибух стався на парковці на вулиці Синявинській. Під час підриву авто Toyota Land Cruiser Андрію Торгашову відірвало ступні.

«До прибуття швидкої допомоги заступник начальника ПДРЦ 89 центру супутникового зв'язку ЗС рф Андрія Торгашева і поранену жінку (попередньо, його дружину) з підірваної машини витягли перехожі, вони ж надали першу допомогу», – сказано в повідомленні.

Надворі тимчасово перекривали рух транспорту.

Згодом російські ЗМІ написали, що причиною вибуху автомобіля Андрія Торгашева стала детонація вибухового пристрою, встановленого в ньому.

Підрив авто російського військового кваліфікували як замах на вбивство. Наразі на місці вибуху працюють сапери.

Нагадаємо, раніше в Москві згоріло авто заступника начальника Генштабу ЗС рф. А навесні у Москві підірвали автомобіль колишнього співробітника СБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: