На Харківщині сталася стрілянина в одному з підрозділів ЗСУ, є загиблі

Читать на русском
Внаслідок стрілянини в одному з підрозділів ЗСУ на Харківщині загинули троє військовослужбовців. Ще четверо поранених перебувають у тяжкому стані.
Фото: Getty Images

У середу, 24 липня, на Харківщині, в одному із підрозділів ЗСУ сталася стрілянина. Внаслідок інциденту є загиблі та поранені.

Про це повідомляє Оперативно-стратегічне угруповання військ «Хортиця».

Зазначається, що стрілянина між військовослужбовцями сталась на підґрунті особистих взаємовідносин. Внаслідок інциденту троє військовослужбовців загинуло, ще четверо отримали поранення.

«Поранених військовослужбовців було оперативно доставлено до Військово-медичного клінічного центру, де їм надається вся невідкладна медична допомога. Стан поранених – важкий», – йдеться у повідомленні.

На місці події працюють Військова служба правопорядку у ЗСУ та правоохоронні органи. Керівництвом вживаються всі необхідні заходи, задля недопущення в подальшому подібних випадків.

Нагадаємо, вночі 21 липня в одному з тернопільських готелів військовий майор застрелив військовослужбовця прикордонної служби. За даними слідства, 36-річний офіцер дізнався про можливі близькі відносини його дружини з військовослужбовцем прикордонної служби.

Також біля ринку Привоз в Одесі у п'ятницю вранці, 19 липня, сталася стрілянина. Ніхто не постраждав, деяких учасників конфлікту затримано.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: