Названо чисельність російських військ у Запорізькій області

Читать на русском
На Запоріжжі за останні три тижні додалося ще дві тисячі російських окупантів. Проте ознак нового наступу немає.
Колаж 24 каналу

У Запорізькій області чисельність російських військ складає близько 90 тисяч. Але ознак нового наступу немає.

Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) «Таврія» Дмитро Ліховий в ефірі телемарафону 25 липня.

Головнокомандувач про втрати рф: утричі більші, ніж в УкраїниГоловнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що втрати росії на фронті втричі перевищують українські, а на деяких напрямках навіть більше.

За його словами, за останні три тижні додалося ще дві тисячі окупантів і зараз чисельність армії рф становить близько 90 тисяч.

«Якщо розділити різні напрямки, очевидно, що 90 тисяч у Запорізькій області, у зоні, і, що стосується нашого ОСУВ, це цифра, яка не дає особливих приводів для занепокоєння. Йдеться про всю оперативну глибину російської оборони в регіоні, де мають свої фортифікації, окуповані міста і порти», – розповів він.

За словами Ліхового, ознак формування наступального угруповання росіян у Запорізькій області немає, втім, невеликі переміщення все ж таки відслідковуються. За його словами, це ротація військ.

Нагадаємо, в Міноборони повідомляли, що за минулий тиждень втрати армії рф склали майже 15 батальйонів. А в Генштабі ЗСУ озвучили актуальні дані про втрати росії за весь час війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: