Вбивство Фаріон: батько затриманого заявив, що у сина не було мотивів для скоєння злочину

Читать на русском
Батько затриманого у справі про вбивство Ірини Фаріон вважає, що його 18-річний син не мав мотивів скоювати замах на екснардепку.
Фото: tsn.ua

Батько затриманого у справі про вбивство Ірини Фаріон вважає, що його 18-річний син не мав мотивів скоювати замах на екснардепку.

Заяву чоловіка наводить Радіо Свобода.

Вбивство Фаріон: затриманому готують повідомлення про підозруЗатриманому у Дніпрі хлопцю готується повідомлення про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

Він зазначив, що зараз знаходится у ЗСУ, а про затримання сина дізнався від своєї дружини.

«Мені дружина сьогодні зателефонувала, сказала, що сталося затримання сина. Чи затримання, чи арешт – тут же теж не зрозуміло. Не все так «гладко» було: дружину тримали поза помешканням, забрали техніку, скрутили сина. Мотивів для убивства Фаріон не було, він не мав ніяких українофобських поглядів, він патріот. Навпаки: він закінчив курси керування БПЛА, щоб долучитися до українського війська, займався футболом», – сказав батько затриманого.

Він також прокоментував інформацію МВС про те, що затриманий нібито орендував щонайменше три квартири у Львові в рамках підготовки до вбивства.

«Звідки він узяв би гроші на це? Я пересилаю кілька тисяч, але цього замало», – заявив чоловік.

Нагадаємо, сьогодні президент Зеленський заявив, що правоохоронці затримали хлопця, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон у Львові. Поки що слідство схиляється до думки, що стрілець - лише виконавець.

Згодом глава МВС розповів, як шукали підозрюваного у вбивстві Фаріон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: