Вбивство Фаріон: Зеленський анонсував нові деталі справи

Читать на русском
Уже завтра, 26 липня, Міністерство внутрішніх справ представить більше публічної інформації щодо справи про вбивство Iрини Фаріон.
Фото: vechirniy.kyiv.ua

Міністерство внутрішніх справ України завтра, 26 липня, представить більше публічної інформації щодо вбивства Ірини Фаріон.

Про це повідомив у вечірньому зверненнi президент України Володимир Зеленський.

«Заслухав доповідь міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка щодо затримання підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон. Попросив міністра представити суспільству та журналістам усю необхідну інформацію», - зазначив президент.

Зеленський також додав, що ще тривають процесуальні дії та з’ясовуються всі обставини цієї справи. За його словами, завтра має бути більше інформації публічно.

В оборонному виробництві почали реально та помітно працювати іноземні коштиВечірнє звернення президента України Володимира Зеленського

Нагадаємо, сьогодні, 25 липня, президент Зеленський заявив, що правоохоронці затримали хлопця, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон у Львові. Поки що слідство схиляється до думки, що стрілець - лише виконавець.

Згодом глава МВС розповів, як шукали підозрюваного у вбивстві Фаріон.

А батько затриманого вважає, що його 18-річний син не мав мотивів скоювати замах на екснардепку. Він зазначив, що зараз знаходиться у ЗСУ, а про затримання сина дізнався від своєї дружини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: