У школах на окупованих територіях розповсюджуватимуть Z-літературу

Читать на русском
Ворог продовжує промивати мозок дітям на окупованих територіях. Для цього склав список фронтової поезії, розповідей військових і нарисів.
Фото: RFL

Ворог продовжує свою жорстку кампанію по промивання мізків українських дітей. Для цього склав список фронтової поезії, розповідей військових і нарисів про «героєв руской вєсни», які мають «зберегти пам’ять» про війну проти Україні.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Окупанти вивезли з Донеччини чергову партію українського зернаВорог вивіз понад 80 тисяч тонн українського зерна з тимчасово окупованих територій Донеччини.

Цей перелік стане обов’язковим для шкіл, бібліотек і культурних центрів тимчасово окупованої території України

Каталог рекомендованої літератури в мінпропаганди рф надали центр «Традіція» кремлівського пропагандиста прилєпіна і фонд «Защітнікі отєчєства». Загалом у списку зазначено 15 книг із серії «КПД», яку редагує сам прилєпін.

Крім цього, автори списку літератури рекомендували поширювати картини і скульптури, пов’язані з війною в Україні, – погруддя військових злочинців.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що на тимчасово окупованих територіях Донецької області місцеві мешканці вже понад добу не отримують питну воду.

Також росіяни заборонили в'їзд до 15-кілометрової зони поблизу Дніпра на тимчасово окупованих територіях Херсонщини. Наказ так званої окупаційної влади набуде чинності з 1 серпня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: