На території росії згоріли три ворожі вертольоти – розвідка

Читать на русском
На території росії 21 та 24 липня згоріли три вертольоти. Зокрема, один у Самарі, два – під Москвою.
wikipedia

На території росії 21 та 24 липня згоріли три вертольоти. Зокрема, один у Самарі, два – під Москвою.

Про це повідомляє українська розвідка.

За їхніми даними, 24 липня на аеродромі «Кряж» у місті Самара згорів військовий багатоцільовий гелікоптер Мі-8. А кількома днями раніше, 21 липня, у населеному пункті Томіліно під Москвою вогневого ураження зазнали ще два вертольоти – ударний Мі-28 та багатоцільовий Ка-226.

Розповідають, що два останні вертольоти були розташовані на території російського «Національного центру гелікоптеробудування Міль і Камов». Це військове авіаційне підприємство держави-агресора, яке займається розробкою, виробництвом та ремонтом вертольотів.

На росії згоріло три гелікоптериГоловне управління розвідки МО України

«У структурі центру діє два конструкторських бюро, дослідне виробництво, експериментально-дослідницький комплекс та випробувальний центр. Знищені та уражені російські вертольоти агресор використовував у війні проти України», – додають у дописі.

При цьому розвідники наголошують, що російська влада намагається приховати знищення вертольотів.

Нагадаємо, вночі та вранці 27 липня дрони української розвідки атакували військові аеродроми та нафтопереробний завод у росії.

Внаслідок влучання БПЛА по аеродрому «Оленья» в Мурманській області попередньо зафіксовано пошкодження дальнього бомбардувальника-ракетоносця ТУ-22М3.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: