Уразили не лише бомбардувальник: ГУР атакувало НПЗ та три військові аеродроми рф

Читать на русском
Вночі та вранці 27 липня дрони української розвідки атакували військові аеродроми та нафтопереробний завод у росії.
www.rbc.ua

Вночі та вранці 27 липня дрони української розвідки атакували військові аеродроми та нафтопереробний завод у росії.

Про це повідомляють співрозмовники Української правди в ГУР МОУ.

За їхніми словами, в ніч на 27 липня та вранці цього ж дня було атаковано військовий аеродром у місті Енгельс Саратовської області, «Дягілєво» в Рязанській області та військовий аеродром «Оленья» в Мурманській області. Також дрони-камікадзе уразили нафтопереробний завод у Рязані.

Відзначають, що перші вибухи на території військового аеродрому в Дягілєво пролунали близько шостої ранку за місцевим часом. За даними джерела УП, там базуються літаки Ту-95МС, Ту-22М3, Ту-134УБЛ та Іл-78, а також розташований авіаційний ремонтний завод.

Тим часом на аеродромі Енгельс, де розташована російська стратегічна авіація, вибухи пролунали близько восьмої ранку.

Водночас міністерство війни рф заявило, що загалом над територією росії було збито щонайменше 12 дронів-камікадзе: в Курській, Бєлгородській, Ростовській, Брянський та в Липецькій областях. Щодо наслідків інформацію не надають.

Нагадаємо, внаслідок влучання БПЛА по аеродрому «Оленья» в Мурманській області попередньо зафіксовано пошкодження дальнього бомбардувальника-ракетоносця ТУ-22М3.

Тим часом Грайворонський та Шебекінський міські округи Бєлгородської області 27 липня атакували безпілотники. Кілька населених пунктів залишилися без світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: