У ВМФ рф закінчились офіцерський та сержантський склади морпіхів – партизани

Читать на русском
Ворог вичерпав запаси особового складу морської піхоти. Нині росіяни намагаються створити підзрозділи наново та набрати військових.
Фото: РИА Новости

Стало відомо, що росіяни вичерпали запаси сержантського та офіцерського складів морпіхів. Нині вони намагаються наново набрати людей для створення нового підрозділу.

Про це повідомляє партизанський рух АТЕШ.

«У наше розпорядження потрапили документи, які свідчать про те, що, наприклад, у 810 окремій гвардійській бригаді морської піхоти, така кількість вакантних посад, ніби це новостворений підрозділ. У країни агресора не лишилося ні сержантів, ні офіцерів. Немає заступників командирів та командирів відділень та взводів у всіх напрямках», – йдеться у повідомленні.

За даними партизанів, це стосується і мінометної батареї, і відділення FPV-Дронів, взводів вогневої підтримки, штурмовиків, морської піхоти та зенітно-ракетних відділень.

«Насправді ситуація ворога безвихідна і ми описуємо лише малу частину того, що бачимо у внутрішніх документах окупантів», – додають в АТЕШ.

Нагадаємо, нещодавно, повідомлялось, що армія рф переміщує колони з десятками танків із міста Сертолове до Санкт-Петербургу, щоб посилити лінію фронту з Україною.

Також партизани руху «АТЕШ» підтвердили, що разом із кримчанами допомогли Силам оборони України завдати удару по військовому аеродрому «Саки». Повідомляється, що Сили Оборони змогли здійснити атаку, використовуючи інформацію, надану агентами партизан.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: