Партизани доповіли про проблеми з мобілізацією у тимчасово окупованому Криму

Читать на русском
Росіяни діляться інформацією про колосальні проблеми з набором особового складу у тимчасово окупованому Севастополі.
Фото: АТЕШ

У Севастополі, що у тимчасово окупованому Криму, в росіян виникли проблеми з набором особового складу до однієї з бригад.

Про це повідомляє партизанський рух Атеш.

За інформацією руху, їхні люди були залучені у 810 бригаду, дислоковану у Козачій бухті, у Севастополі. Вони поділилися інформацією про колосальні проблеми із набором особового складу для несення служби. Рекламні щити із закликом іти служити російським окупантам, не принесли належного результату, адже кримчани не бажають брати участь у злочинній війні.

«Анонсовані заяви міноборони росії про можливе розширення бригади до дивізії зазнають краху, адже такими темпами досягти бажаного - просто неможливо!», – зазначають партизани.

Iнформацію буде передано Силам оборони України.

Нагадаємо, 16 липня розвідник проукраїнського підпільного руху АТЕШ виявив севастопольський центр підготовки армії рф. Його координати вже передали ЗСУ.

Також партизани розвідали одну з баз окупантів у Ростовській області, на території якої знайшли велику кількість техніки. За даними партизанів, там базується неймовірна кількість військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: