У Держмитниці попередили про можливі затримки при перетині кордону

Читать на русском
У ніч із 30 на 31 липня на пунктах пропуску з української сторони можуть спостерігатися затримки під час перетину кордону.
Фото: dpsu.gov.ua

У ніч із 30 на 31 липня на пунктах пропуску з української сторони можуть спостерігатися затримки під час перетину кордону.

Про це повідомила Державна митна служба у Telegram.

У ДПСУ відповіли, чи вручають працівники ТЦК повістки на кордоніПредставники ТЦК можуть перебувати у пунктах пропуску на кордоні з Україною, проте це не означає, що вони видають повістки військовозобов'язаним.

Там зазначили, що починаючи з 23:00 30 липня заплановано проведення технічних робіт з оновлення серверного забезпечення Єдиної автоматизованої системи митних органів.

У відомстві планують, що технічні роботи триватимуть близько 6 години. Протягом цього часу можливі перебої у функціонуванні програмного забезпечення.

«Водночас, звертаємо увагу, що під час проведення технічних робіт неможливим буде здійснення пропуску у пункті пропуску «Ужгород-автомобільний» Закарпатської митниці», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно прикордонники розповіли, як перевірятимуть військово-облікові документи у чоловіків після 17 липня.

Також повідомлялося, що прикордонники не перевірятимуть у військовозобов'язаних жінок, чи оновили ті облікові дані в ТЦК.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: