В окупованому Донецьку пролунали вибухи: ймовірно, був збитий вертоліт

Читать на русском
Повідомляється про влучання у російський військовий вертоліт у Пролетарському районі Донецька. За неофіційними даними, уламки від гелікоптера падали за декілька кілометрів від вибуху.
Ілюстративне фотоУкрінформ

У тимчасово окупованому Донецьку пролунали вибухи в середу вранці, 31 липня. У мережі заявили, що нібито був збитий вертоліт окупаційних військ.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Довоєнні економічні показники: як жилося Донбасу та Криму до приходу росіїДонецьк, Луганськ, Сімферополь до російської агресії – якими були бюджети міст, державні субвенції та середні зарплати.

Як зазначається, вибухи у Донецьку пролунали сьогодні зранку. У місті помітили дим, а пабліки повідомляли про пожежу та про роботу російської протиповітряної оборони над окупованими Донецьком та Макіївкою.

При цьому, в низці Telegram-каналів повідомляли про нібито «прильоти» по базах окупантів у Пролетарському районі Донецька, де помітили стовп чорного диму.

Згодом з'явилася інформація, що в Пролетарському районі було влучання у російський військовий вертоліт. За неофіційними даними, уламки від гелікоптера падали за декілька кілометрів від вибуху.

Нагадаємо, 26 липня партизани руху «АТЕШ» разом із кримчанами допомогли Силам оборони України завдати удару по військовому аеродрому «Саки».

Раніше розвідники заявили, що у росії згоріли три вертольоти. Зокрема, один зазнав вогневого ураження у Самарі, два – під Москвою.

Того ж дня у російському Волгограді розбився військовий літак Су-34.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: