Мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП в Польщі, є жертва і постраждалі

Читать на русском
У Польщі у ДТП потрапив мікроавтобус, у якому перебували 7 громадян України. Водій мікроавтобуса загинув на місці, шістьох пасажирів було госпіталізовано.
Ілюстративне фотоРБК-Україна

30 липня мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП поблизу польського міста Познань. Внаслідок чого водій мікроавтобусу загинув, шестеро пасажирів госпіталізовані.

Про це повідомляють у пресслужбі МЗС.

Як зазначається, аварія за участі мікроавтобуса «Fiat Ducato» з українською реєстрацією та вантажного автомобіля сталася увечері 30 липня на польській автомагістралі А2.

«За наявною інформацією «Fiat Ducato» врізався в задню частину вантажівки на ділянці автомагістралі, де тривають роботи з будівництва смуги. В мікроавтобусі перебувало 7 громадян України. Водій мікроавтобуса загинув на місці, шестеро пасажирів було госпіталізовано з ушкодженнями різної тяжкості», - повідомили у пресслужбі.

У відомстві зазначили, що стан постраждалих українців оцінюється як стабільний. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.

«Справа перебуває на контролі Генерального консульства України у Вроцлаві», - поінформували у пресслужбі.

Нагадаємо, у Свебодзінському повіті Польщі 20 липня розбився мікроавтобус, у якому перебували українці, зокрема діти. Дев’ятьох постраждалих госпіталізували.

11 липня стало відомо, що у Молдові рейсовий автобус, який прямував із Кишинева до Києва, потрапив у смертельну дорожньо-транспортну пригоду.

Також писали, що 27 червня у Словаччині потяг з українцями зіткнувся з автобусом, щонайменше 5 людей загинули.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: